VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 19 april 2012

Snart London igen


Nästa lördag åker 6 halvgalna tjejer till London för att vara där i 6 dagar. Det är mina döttrar, tre kompisar till dem och så lilla jag, som ska styra upp de andra damerna. Bilden ovan är från Hyde Park där vi alltid tillbringar några timmar med att busa och fotografera buset.

Det ska bli underbart att åka dit med döttrarna igen och ännu roligare att få visa deras kompisar denna underbara stad.

Ny bild till bloggen ska tas och jag ska njuta av denna underbara stad ännu en gång. Annars när det gäller mig och mitt liv, är jag inte riktigt uppe ännu, där jag vill vara med mitt mående, men en dag i taget så klarar jag denna period oxå.

Jag önskar alla er fina bloggläsare en riktigt fin dag - själv softar jag i fåtöljen efter en jobbig födelsedag (min) ;) igår.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!
Jag har bara en liten fråga, har nämligen inte följt din blogg så länge.
När du blir klar med boken, ska du skicka in den till ett bokförlag eller trycka den på vulkan? Och vad är det för changer på boken? :)