VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 2 april 2012

En blomma till mina läsare

om jag har några kvar. Det har varit en mycket tung vinter, som ni har kunnat läsa om i tidigare inlägg, men jag vill verkligen börja blogga igen och nu ska jag göra ett försök. De sista veckorna har varit hektiska och det är inte riktigt lugnt än.

En skidresa i Vemdalen med min syster och hennes klass, samt en 18-årsdag har upptagit min tid. Denna vecka är det mycket jobb, men jag hoppas kunna få vila i påsk, om inte annat så sticker jag på kvasten på torsdag till ett lugnt ställe.

Jag hoppas ni alla får en fin dag och att solen skiner på er - själv ska jag ut med mitt utomhusjobb och självklart hoppas jag att solen skiner på lilla nosen då.
4 kommentarer:

UllaJohanna sa...

kramen, vännen <3!

Linas drake sa...

Och en liten blomma till dig! Hoppas att du får en riktigt skön påsk!

Kram!

Anonym sa...

En bra sida som fler borde läsa. Jag försöker hjälpa till med en länk från min sida

Ha en fin helg

Anonym sa...

Hej, Bibchen heter jag och jag är nybörjare i "författande". Skriver just nu på min första roman och vill gärna komma i kontakt med andra skribenter. Behöver får lite "pepptalk" och tips. Kanske känner du igen dig, när jag får skrivstopp etc....