VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 22 november 2011

HippHippHurra bloggen är 3 år

och i OCH för sig inte så händelserik just nu, men det kan bara jag ändra på och det ska jag göra. Små små steg i taget så ska jag komma igång igen. Jag ger inte upp. Jag har dragit ut alla mina övningar som jag skrev i den sista kursen Kreativt Skrivande III. Hela den kursen gick ut på att arbeta med sitt bokprojekt, så där fick jag mycket fin feedback att arbeta vidare med, vilket jag ska göra nu.

Min tanke är att komma igång att skriva några rader varje morgon. Då byter jag ut min morgonstund med att sticka eller virka och så myser jag med mitt bokprojekt istället. Självklart ska jag blogga dagligen om hur det går och för att det inte ska blir oöverstigligt ska jag göra på detta vis en vecka. Efter den veckan är jag övertygad om att jag är förälskad i mina karaktärer igen och vill veta hur det ska gå för dem och sen.... ja, sen skriver jag och så skriver jag lite till.Som sagt - småsmå steg så ska jag börja skriva igen. Kan alla ni andra vara kreativa, så ska jag med komma igång igen.

Ha en skön dag alla kära vänner - själv ska jag förutom skriva undervisa en av mina elever ikväll.

6 kommentarer:

Gunnar sa...

Grattis till tre år med bloggen!

emmyocattis sa...

Tack :)
/Cattis

UllaJohanna sa...

Gratulerar!!!

Och långsamt leder också någonstans ;))!

Kramen!!!

Skrivarstudio ordOide' sa...

Ibland behöver man pauserna för att hitta den där kreativiteten igen. Lycka till med boken!

Åsa Hellberg sa...

Grattis!

Anneli Stålberg sa...

GRATTIS!!!