VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 17 november 2011

Har börjat i alla fall

Tiden bara försvinner från mig, men jag har börjat jobba med boken och det känns bra. Jag har påbörjat arbetet med att skriva om det allra första jag skrev i första person i nu-tid till tredjeperson då-tid. En början i alla fall, alltid något.

Lite, lite varje dag blir till slut mer och jag kommer att bli klar med mitt manus. Jag vet att det. Jag bloggar för första gången från mobilen, om det är något konstigt så vet ni varför.

Ha en fin dag


2 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Vad härligt att läsa Cattis att du jobbar på med manuset. :) Men ta det lugnt så det inte blir för mycket.

Kram!!

Caroline Lundberg sa...

Jag har en fråga.
När man skriver en bok, är manuset själva boken - det man skrivit, eller är det något annat?

Kram,
Carro :)