VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 13 juli 2011

Oh, så bloggtrött man kan vara då,

både att läsa bloggar och att blogga själv. Ja,ja, så kan/får det vara ibland. Jag har varit trött efter min Englands resa och har haft full fokus på konfirmationen som var i söndags.


Den var bara helt underbar. Det går inte att beskriva med ord hur fin, magisk och alldeles underbar den var. Jag är fortfarande helt salig bara jag tänker på den. Min resa blev större för mig oxå när jag kunde dela deras tankar och minnen genom att ha varit på de platser som deras bildspel visade oss i kyrkan.

Min dotter har aldrig varit vackrare och aldrig någonsin sett lyckligare ut än hon gjorde hela denna dag. (inte riktigt hela dagen, inte kl 6 när hon gick upp)Hon gick omkring och log precis hela tiden. Vilken lycka för lilla mor att få se och uppleva detta. Det var magiskt i kyrkan när vi fick se gruppens kärlek och gemenskap som de format tillsammans under tre veckor i Eastbourne.Mottagningen hade vi i församlingshemmet och det var med en fin mottagning med subwaymackor och ett gigantiskt kakfat, där alla hade varit samlade i köket för att dekorera cupcakes i över en timme innan vi fikade. Oxå det var fantastiskt att se 12 barn/ungdomar i köket som alla tittade på Jenne när hon dekorerade sina cupcakes.
Och, som vanligt avslutade vi dagen med lite fina kort på konfirmanden och även jag fick showa lite med henne.Så,Nu fick jag dela detta med er oxå, nu kanske jag kan komma tillbaka till verkligheten, med mitt bokskrivande och annat som ligger mig varmt om hjärtat för att få vardagen att bli så fin som jag vill ha den.

Jag önskar er alla en fin onsdag - själv ska jag springa och sedan umgås med min älskade syster på vår festival i stan, där 12-stegsmöte och sinnesromässa står på programmet.


2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Det blir så där ibland.. Att man blir lite trött på bloggeriet...
Ångrar lite att jag bestämde mig för att verkligen skriva lite varje dag i år.. Men är ju envis som en mulåsna när jag har fått för mig något, så det är väl bara att hänga i *skrattar*... Själv göra och själv ha!!!

Härliga bilder från konfirmationen! Ni är så fina!!

Bamsekramen, vännen!!

Makena sa...

Hej! Hittade hit när jag googlade på "Att skriva en bok". jag har nämligen fått en skrivardröm och en bokidé. Skrivit ett utkast till de två första kapitlen men fastnat lite. har alltid gillat att skriva, men aldrig tidigare tänkt mig att jag kunde skriva en bok. JAG liksom. Men nu har jag börjat tro det och söker överallt på nätet för all form av skrivarinspiration mm. Tänkte nu börja med att gå en gratis skrivkurs på nätet. Att gå en riktig författarkurs vore naturligtvis fantastiskt! Men just nu vet jag inte hur det skulle kunna funka rent praktiskt. Lycka till med din bok!!