VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 3 juli 2011

I'm home again

Eastbourne är en mycket vacker stad, det visste jag i och för sig att den var eftersom det är en stad vid havet, men det var så fantastiskt vackert där, så det var riktigt magiskt. Det blev en riktigt fin vecka för mig, med mycket vila och egentid. Jag är inte riktigt van vid att inte ha något att göra, för jag har ju pluggat i tre år och skrivit på boken samtidigt, men denna resa var utan dator så jag fick verkligen tid att baravara. Det var lite jobbigt emellanåt, men jag försökte verkligen se det positiva i det hela tiden.

Här är Jennifer och jag på mitt lilla rum och pratar och myser första dagen jag träffade henne i Eastbourne.

Det var underbart att veta att hon var där nere när jag kom dit och att jag skulle få möjlighet att vara med henne. jag träffade henne lite varje dag och vi hade det roligt tillsammans. Jag fick följa med till kyrkan som de besökte varje dag och parken där de hade sina aktiviteter. Jag fick även vara med när tre konfirmander döptes i havet, det var en fin ceremoni att få bevittna. Det var underbart att få se henne tillsammans med alla de nya vännerna som hon träffat där.


Vi startade vår vecka på Starbucks såklart. Ett besök om dagen var vad Jennifer ville ha där sista veckan. Jag sa, såklart inte nej till en kopp te där heller. Och jag valde inte den minsta koppen heller.


Jag bodde på ett fantastiskt mysigt bed and breakfast med alldeles underbara ägare som gjorde att allt kändes så enkelt och fint med min mat och mitt boende de dagarna. Jag kommer defenetivt att åka dit igen och bo hos dem för det var otroligt billigt och fint hos dem.


Nu är jag hemma igen och ska ta tag i mitt vardagsliv, men det är en vecka innan konfirmation så det är en del att tänka på innan dess, men en sak i taget så ordnar allt sig - det har jag ju lärt mig vid det här laget.Jag önskar er ella en fin söndag - själv ska jag fortsätta få ordning på min tvätt, mina tankar och mina mål


8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det ser jättehärligt ut!

Cattis sa...

Det var det verkligen :)

UllaJohanna sa...

Välkommen hem igen :)!
Förstår att du har haft det jättefint! Härliga bilder!!

Kramelikram!!

Cattis sa...

Tack, Uffematten. Japp underbart var det :)

Eva-Marie sa...

Vad härligt det låter med din resa! HUr går det med din bok? Jag köpte ju en kurs av Ann men har knappt påbörjat. Undrar varför det ska vara så himla svårt att ta sig tid!? Hade tänkt skriva nu i sommar men familjen tycker jag siter för mycket vid datorn... fast jag gör saker med dem hela tiden. Ett mamma-dilemma troligtvis. Hur gör du? KRAMAR

Liina! sa...

Hej!

Härligt med en kreativ blogg!! :D Blir glad!
...gillar du tatueringar / tattoo-art, kika gärna in på min blogg - lämna jättegärna ett avtryck ;)
Ha en kanondag!

Anonym sa...

Verkar som ni haft en underbar vecka...
Jisses, vilka fina foton!! Där hade man lätt kunnat vistas en stund! =)
Kramkalas

Cattis sa...

Eva-Marie, jag har inte heller kommit igång nu i sommar, men jag bryr mig inte om vad familjen säger, de får vara glada och tacksamma för den tiden de får med mig, inte vara missnöjda med den tiden som jag ger mig själv. Men eftersom jag pluggat via internet i tre års tid är de ju vana vid att ha mig framför datorn, så kanske det kan göra att de accepterar all min tid här. Sen har jag ju varit utbränd och inte så tillgänglig för familjen som du är/har varit. Min familj har fått vara mer eller mindre utan mig under en lång tid.

Tack Liina. Tittar in hos dig, senare.Lovar.

Ja, du, visst hade vi kunnat vara i Eastbourne ett tag och tankat energi.
kramkram