VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 5 juli 2011

Dags att ta tag i vardagen

men det är roligare att tänka på våra dagar i England än att städa och få till vardagen här hemma.


Här är vi och shoppar lite i London och den dagen avslutades med musicalen Lion King som var helt helt fantastiskt underbar.Jaja, vardagen är hos mig i alla fall, men eftersom jag blivit förkyld och var rätt dålig igår får det bli vila idag, sen kan jag ta tag i vardagen på riktigt.
Jag önskar er alla en fin tisdag - semester eller ej, ha en fin dag, själv ska jag kurera mig ännu mer så jag är frisk nog att springa på fredag.
Inga kommentarer: