VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 24 oktober 2011

Snart fyller bloggen år och jag är på G med boken

Känslan jag har att ta tag i mitt bokskrivande igen är härlig. Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra. Anlita Ann Ljungberg igen eller hitta någon annan kurs som kan hjälpa mig framår, men sen kom jag på att jag vet ju hur och vad jag ska göra, det är "bara" att göra det - SKRIVA.

Så, nummer ett här för mig är att skriva ut några av de 89 sidor som jag skrivit i jag-form och presens. De ska skrivas om i tredjeperson och då-tid. Detta är dagens uppgift och i morgon ska jag börja lära känna mina karaktärer igen.

När nu bloggen snart fyller tre år känns det ännu bättre för mig om jag kan komma tillbaka till vad bloggen handlade om när jag började blogga - att skriva en bok.


Jag önskar er alla en fin måndag - själv känner jag mig himla nöjd med dagens viktiga uppgift

6 kommentarer:

Anki sa...

Härligt det låter...att komma till skott.Själv har jag gått i stå.Kommer inte framåt.
Var med på Ann LJ.kurs på nätet och fick många goda råd....Hoppas att det lossnar för mig framöver.
Det är mkt runt om mig nu som rör till allt,svårt att fokusera...
Kram Anki

emmyocattis sa...

Förstår att det är rörigt emellanår. Vi får vl sporra varandra, så är du snart med igång. Kramkram/cattis

Eva sa...

Tack för länken !
Låter underbart att skriva...

Åsa Hellberg sa...

Vad kul. Heja Cattis!

Maria sa...

Önskar att jag vore lika på G med en egen bok, men ah, bara erkänna att jag är lat och seg i starten helt enkelt =)
Kramkram

Malin på pastill.nu sa...

Tack för underbart fin kommentar på min blogg, den värmde verkligen. Vad spännande att läsa om dina framsteg med din bok. Jag önskar dig ALL lycka till och det ska bli roligt att hänga med!