VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 23 september 2011

Härliga bokmässa


Jag fick följa med min syster när hon och hennes skola åkte till bokmässan igår. Vi hade några fina timmar där tillsammans. Där var många fina böcker och mycket annat oxå att titta på. Vi lyssnade på Lotta Bromé och P4extra där Maria Montezami presenterade sin bok. Älskade syster köpte boken och trängde sig fram för att få den signerad.

Tankarna var såklart "när ska jag stå här med min bok?"

Bra fråga, men jag måste skriva klart den först. Då får jag ta tag i de sista scenerna nu, eller hur?

Jag önskar er alla en fin fredag - bokmässa eller ej, skrivandes eller ej, - själv ska jag jobba lite och mysa lite

3 kommentarer:

Pixi sa...

Vad mysigt att få vara med syrran din och kul att få se MM, jepp förstår att du tänker så ! Det e ju självklart att du oxå kommer att stå där en dag! Stor kram o en trevlig helg önskar jag dej din hurtbulle , för kan tänka du ska tillbringa helgen med att springa
!! Ps.. Är ni tvillingsystrar förresten, ni är grymt lika, kram igen =)

Pixi sa...

HAHA Såg din kommentar !! Visst kan jag fråga det men inte var det för att åldern spelar någon roll egentligen utan för att ni är så LIKA!! Lika tjusiga så hoppas du inte tog (alltför) illa upp för det var aldrig min mening! Kram kram =)

Cattis sa...

Skojar bara, jag fattar rätt bra att det inte syns vem som är äldst när man är i vår ålder, det spelar ingen roll heller, för jag är ung inom mig. :)

Tack för komplimangerna