VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 4 september 2011

Två uppdrag

har jag fått som privatlärare och det ena uppdraget börjar ikväll.

Spänd? Ja
Nervös? Ja
Lycklig? Ja
Glad? Ja
Kommer det att gå bra? Så klart.

Jag är övertygad om att bara kemin stämmer mellan mig och eleverna så kommer vi att hitta en fin undervisningsform tillsammans.

Ikväll ska jag träffa ett par som jag ska undervisa två kvällar i veckan. Den andra eleven ska jag inte börja undervisa förrän om tre veckor, men det känns bra att få börja med detta par, sen när vi kommit igång, då koncentrerar jag mig på nästa uppdrag.


Hoppas ni alla får en fin söndag - det ska jag se till att jag får