VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 10 september 2011

Då är lärarinnan på gång - på riktigt


Två gånger har jag träffat mina elever och undervisat dem i vårt fina språk. Detta uppdraget passar mig alldeles perfekt. Det kunde inte varit bättre. Att få undervisa svenska på engelska.

Det är ett underbart par som är välmotiverade och väldigt språkintresserade och kunniga. Vi har otroligt roligt tillsammans och skrattar gott åt varandra, deras svenska och min skånska. Det är tur att jag skaffat webbskola som vi ska arbeta med för där får de höra hur rikssvenskan låter, så jämför vi med min skånska och skrattar lite.

Jag älskar dialekter och jag hoppas att vi kan fortsätta att skratta tillsammans när vi träffas för det ger mig så mycket.

Jag önskar er alla en fin lördag - själv ska jag bara bara-mysa-ta hand om mig själv hela dagen (maken har rest iväg)

2 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Vad härligt att det funkar bra och att du skrattar och mår gott. Underbart. <3
Kram!!

Cattis sa...

Jag säger bara KBT-för mina sömnproblem löste mycket i mitt mående :)

kramkram