VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 17 juni 2011

Jag säger bara WOW

Det var längesedan jag läste en bok eftersom jag pluggat i flera år, men det är ännu längre sedan som jag sträckläste en bok. Nu har jag gjort det. Jag läste den på tre dagar när jag väl börjat.

Helt fantastiska karakttärer. 1800-talets Stockholm med fina klänningar, baler och männens styrande över kvinnorna är bara så trovärdigt. Jag var med i balerna, danserna hela tiden och såklart ilskan när vissa personer var hemska. (skriver inte mer om det)

Simona Ahrnstedts debutroman heter Överrenskommelser. Jag hörde talas om boken när den var antagen till förlag och bestämde mig för längesedan att det skulle bli The Book number one som jag läste efter att jag gått färdigt min utbildning. Men den blev inte bara nummer ett att läsa, den är nummer ett på min favorit lista.

Ni kan inte missa en fantastisk bok att ha med er till stranden, jag lovar ni blir kvar på stranden tills den är utläst. SÅ - läs den

Så, Ja, Simona jag vill läsa mer av dig.

Ha en härlig fredag alla kära bloggläsare - själv har jag en hemmadag och jag njuter som vanligt2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Boktips är alltid välkomna! Antecknar genast!!!

Kramen!!!

Robert W sa...

Det är härligt när man hittar en bok som passar en så där. Det är bara att gratulera.