VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 28 februari 2012

Skrivardottern har givit ut en bokMin dotter fin sin bok utgiven före mig. Det är alldeles underbart. Den finns på vulkan. En mycket fin kompis kom med ideén att göra en bok till jennifers födelsedag och jag nappade på ideén direkt. Många fällde tårar när jag presenterade den inför gästerna och dottern på kalaset. Jag läste både baksidetexten samt förordet för dem. Hennes tre bästa kompisar samt hennes syster hade skrivit några rader om vad de tycker om henne och de orden finns oxå med i boken.


Den finns att kolla in eller varför inte köpa den. Gick inte att länka, så jag fixar in adressen här https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=55734


En mycket rörd moster när hon fick titta på systerdotterns bokDen överlyckliga författare, hon läste


och läste i boken


Vi önskar er en finfin dag och hoppas på att ni ska gå in och titta på hennes bok. OCH förhoppningsvis tycka att den är värd att köpa.
3 kommentarer:

Gunnar sa...

Grattis! Kul att uppleva för er båda!

Myra Windahl sa...

Hej, har varit in på din blogg och tittat runt lite, så min kommentar har inte så mycket med senaste inlägget att göra. Jag är ute och letar efter skrivarbloggar som kan pusha mig genom mitt skriveri. Precis som du har jag Boken klar, ska bara fixa till det sista. Fast mitt mål är klart: jag ska lämna in till förlag i maj. Har du lust att haka på? Få boken klar till i maj. Sen är valet fritt om du vill lämna in den eller inte... Kram Myra (myrawindahl.blogspot.se)

Anonym sa...

Hej,
jag har i dag skickat min första bok till tryckning, känns underbart. Boken handlar om min barndom, glädje och sorg och förluster och allt som ett liv kan innehålla. Mina 3 barnbarn ska få var sitt ex. Blir så glad när jag läser din blogg! Nästa bok är på gång i huvudet, den ska handla om min mammas liv.
Kram Ewa