VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 20 februari 2012

Ny vecka, nya utmaningar

Tack för alla fina kommentarer, de gör mig väldigt glad inombords att läsa att ni varit här och hälsat på.

En dag i taget lyssnar jag på kroppen och jag återhämtar mig sakta men säkert. Jag orkar träna och jag orkar fungera hemma och jobbet gör jag så gott det går. Idag ska jag jobba hemma och jag ska snart ta tag i den biten. Ikväll ska jag vara värd på friskis och svettis och jag ser fram emot att träffa mina joggingkompisar där.

Ha en finfin dag alla - här skiner solen och jag känner mig glad - hoppas ni oxå är glada idag2 kommentarer:

Gunnar sa...

En dag i taget är nog ett bra sätt att hantera tillvaron
Och nu väntar vi bara på vår, ljus och värme.

Anonym sa...

Jag skall börja skriva en bok. Kul att läsa dina äventyr. Mvh Ingo