VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 15 februari 2012

I'm Back

Proverna visade ingenting. Från början ville jag ju att de skulle visa att jag var sjuk, och så skulle jag få medicin och sen skulle allt vara bra igen. En kompis sa till mig att det finns andra sjukdomar som har samma symtptom som mina. Vilka så frågade jag. Depression var svaret. Jag är ju inte deprimerad, tyckte jag. Men efter doktorsbesöket så började jag må bättre direkt. Jag började ta kosttillskott oxå. Helt plötsligt var jag glad igen och jag insåg att kroppen kollapsat pga mitt psykiska mående. Många jobbiga tankar som rör mitt privata. Så detta har jag accepterat och jag gör allt jag kan får att få må bra igen. En dag i taget ska det bli bättre. Jag är fortfarande trött och orkar inte så mycket, men det är ju inte så konstigt, så apatisk jag var de sista veckorna innan läkarbesöket.

Så nu ska jag försöka göra saker som gör mig glad, springa mer än innan och jobba så mycket jag kan och vara nöjd med det.

Så, jag önskar er alla en fin dag och jag hoppas att jag ska kunna börja orka blogga mer nu oxå. Som sagt, hitta tillbaka till det som gör mig glad och får mig att må bra.

5 kommentarer:

Anki sa...

Välkommen tillbaka har saknat dig.Skönt att du är på väg åt rätt håll igen.
Anki

UllaJohanna sa...

Känner igen det där... Man blir mer påverkad rent kroppsligt av hur man mår psykiskt än vad man tror... Men det är bra att vara medveten om det! Tror jag ;)!

Kramkram!!!

Ninas skrivarlya sa...

Härligt att du är tillbaka igen, och att du mår bättre.

Stor kram!

Gunnar sa...

Det var väl ett bra besked. Se nu till att du får möjlighet att vila och fylla på batterierna igen. Räkna inte med att det kommer gå fort. Det tar den tid det tar

Barbro sa...

Härlig att känna att det går åt rätt håll. Alla kan vi väl känna oss ur form och särskilt under den mörka årstiden.
Försök nu att ta tillvara på solen som stiger allt högre för varje dag.
Den hjälper verkligen både för kropp och själ.