VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 12 oktober 2011

Roligaste arbetet jag haft

och jag hoppas att jag får fler uppdrag som privatundervisande lärare. Jag har hittat material som eleverna är nöjda med och vi har otroligt roligt tillsammans när vi träffas. De får oftast skrivövningar i uppgift att skriva till nästa gång vi ska träffas och då går vi igenom den tillsammans.

Jag har åtta mil enkel resa, så jag är otroligt trött dagen efter som jag varit iväg. Men, alla som jobbar blir ju mer eller mindre trött av sitt arbete, så det är ju som det ska vara. Jag har bara lite svårt att acceptera tröttheten, för jag är rädd att jag ska må dåligt igen och att jag tar ut mig för mycket. Än så länge går det bra och det beror nog på gläjden i mitt nya fantastiska arbete.Ha en fin dag alla - själv ska jag ta det lugnt och arbeta hemifrån idag

5 kommentarer:

Pixi sa...

Vad roligt att du har nåt du brinner för ! Fast kan hålla med att det hade inte behövt vara så långt att köra!! Så länge du är medveten om hur du mår kommer det att gå finemang! Stor kram =)

Cattis sa...

Jag tror oxå att det kommer att gå finemang, framför allt när jag verkligen lyssnar på kroppens signaler och då blir resultatet, minre jobb osm hushållerska, men eftersom jag inte självmant erbjudit mig att serva min familj, så får de helt enkelt göra det själva när min ork är slut ;)

Oh, vilken lång mening av svenskalärarinnan

Skrivarstudio ordOide' sa...

Kul! roliga jobb GER energi, tråkiga jobb TAR energi....

Åsa Hellberg sa...

Det låter härligt!

Bettan sa...

Kul att läsa din blogg. Me to you nallarna är jättesöta. Lycka till med allt du gör. :)