VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 29 november 2010

Lite mysigt var det alltnär jag satt inne igår.Konsekvenserna av snöovädret är inte mysiga, men med tända ljus, värme och ungarna hemma så var det mysigt. Det både åskade och blixtrade här med så den stora hunden blev orolig och natten har därför inte varit den bästa.Om jag får hem maken idag vet jag inte heller, men eftersom jag inte hör något förmodar jag att han sitter på planet hem. Det var försenat 2 timmar pga av snöovädret på Kastrup, men jag hoppas att de är på väg. Detär även lite gnälligt från mig när det gäller mitt utomhusjobb, då är det INTE mysigt med detta väder.

Men en sak i taget, så klarar jag denna dag med.
Men jag skulle egentligen bara vilja mysa inne varje minut just nu, men kanske den dagen kommer....eller kanske inte, för det är jag som sköter hundarna nu ett tag framöver.

Ha en skön dag - jag försöker så gott jag kan


4 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det är absolut mysigast att vara inne i värmen när det är kallt och snöigt ute.
Kram!

Cattis sa...

Ja, lite spännande var det när det blåste, blixtrade och snöade igår...

kramkram

UllaJohanna sa...

Häftigt med snö och åska samtidigt!!!
Men man får väl vara tacksam om man får vara inomhus just då, antar jag ;)!

Kramen!!!

Cattis sa...

Ja, Uffematten, det är då det känns extra gott att sitta inne i värmen....

kramkram