VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 10 november 2010

Innlägg 1000En bild från mitt sista boende här i Crystal Palace. Här ska jag vara tills 20 november då jag åker hem till familjen igen.

Idag kommer en kompis som ska stanna tills måndag och sedan är det till att börja packa ner mina saker och förbereda mig för hemresan.

Men nu tar jag en dag i taget, njuter, känner tacksamhet, lycka och glädje över dessa veckor här.

Ha en fortsatt härlig onsdag - det har jag

4 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Så fin bostad du har därborta :).
Men antar att det blir jätteskönt att komma hem igen...

Och 1000 inlägg! Inte illa!!! En himla massa, ju :)!

Kramen, vännen!!

Cattis sa...

Ja, det är en himla massa o på torsdag fyller bloggen två år. Kul.

AnnChristin sa...

Duktig tjej. 1000 inlägg på bloggen. Och pluggat och jobbat har du också gjort. Det ser ut att vara en mysig lägenhet du förfogar över när du är i England. Lycka till med sluttampen på din praktik och vistelese där.
Kramis

Cattis sa...

Tack Ann-Christin, ja det är roligt att blogga även om det inte blir varje dag. Hoppas du oxå har det bra. Oh, ja, jag njuter allt vad jag kan o myser de sista dagarna här i älsklingsstaden