VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 2 november 2010

Härliga dagar

Vi har det underbart tillsammans och jag skulle visat någon bild från våra dagar här men dottern har lagt in dem på mitt USB-minne och det ligger i det andra rummet. Jag sitter i sovrummet där jag dricker te och bloggar. Så jag snodde mina bilder som dottern lagt in på facebook. Det var inte de jag hade planerat att visa er, men de får duga.
Det är otroligt skönt med lov och få kunna bara vara på morgonen när jag vaknar. Slippa passa tider och planera lektioner. Det passar mig och min hälsa alldeles utmärkt. Jag har nämligen aldrig jobbat måndag - fredag i hela mitt liv och därför är denna praktiken jobbig på många sätt, inte bara att jag är ifrån familjen utan oxå arbetsmässigt i antal timmar i veckan. Med min utbrändhet i bagaget är det inte alltid så lätt att klara av ett "normalt" liv med 40 timmars vecka och allt annat som ingår där.

Jag är trött och har motstånde emellanåt att gå dit, fast när jag väl kommer dit är det lärorikt och intressant.

Men nu njuter jag av lovet och min familj.

I skrivarkursen som jag läser på distans ska vi skriva en text om två personer som pratar om en tredje frånvarande person. Vi ska använda oss av intryck från en plats. Jag satt och tog in alla intryck till min text när jag väntade på familjen på Paddington station i lördags. Så idag eller i morgon ska mina karaktärer på stationen börja formas och det ska bli intressant att se hur den historien slutar och vad de kommer fram till i sin dialog. Jag återkommer med tankar kring denna skriva text.Ha en skön tisdag - det har jag här i London


9 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Vilka supersöta flickor du har! <3 Hoppas ni får fortsatt mysigt!

kramkram

Cattis sa...

Japp, de är så söta.

Japp, vi myser mycket

Åsa Hellberg sa...

Härligt att se, cattis.

Cattis sa...

Tack Åsa, ja det är härligt att ha dem här, höra dem, se dem hela tiden och jag njuter som bara jag kan göra :)

UllaJohanna sa...

Måste vara helt underbart att får träffa familjen!!! Hoppas ni får fina dagar tillsammans!

Kramelikram!!!

Anneli Stålberg sa...

Ha det riktigt skönt med familjen!

Cattis sa...

Tack för alla kommentarer, ja jag njuter att få ha dem här hela tiden. Igår hade vi vår busardag i Hyde Park med dent raditionella fotograferingen. Oh, vad kul vi har

kramkram

Anonym sa...

Gött att du fått över familjen!! Ta vara på tiden och NJUT!!
kramkalas

Lotta K sa...

En hälsning från en annan ordenruntare (Venedig och Sevilla...), nära att bli utbränd några gånger men har klarat mig med nöd och näppe... Har skrivit klart en barnbok och lagt i byrålådan (= på ett usb-minne). Massor av idéer men väldigt lite tid... känns det igen..;-)