VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 november 2010

1 Advent

Skrivet 8.00

och jag är nästan klar här hemma.

Eftersom det har varit en tuff vecka efter min hemkomst har jag inte fått adventsfint innan den första advent, men jag fortsätter idag och jag är övertygad att när den här dagen är slut är jag nöjd.
Jag hittar inte det jag borde hitta till första advent, eftersom vi har renoverat ett tag. Så igår köpte jag två nya stjärnor till fönstren i vårt kontor. Idag måste jag köpa julgardiner, för jag hittar varken de gardiner som ska hänga i detta rum hela året, eller mina andra julgardiner. Så idag blir det ytterligare en shoppingtur till Jysk.Detta är "min" skog.Jag hade en fantastisk promenad med mina hundarna häromdagen. Denna fantastiska vy gjorde att det blev lite lättare inombords och jag är så tacksam för att jag har lärt mig att rikta tankarna utåt istället för att sitta hemma i min bubbla och ttycka synd om mig själv.
Kl 14.01
Det blev ingen tur till Jysk, det blev en tur till akuten med styvsonen som har så ont i magen så att han inte kunde vara stilla, så det blir nog inte klart idag heller, men vad gör det. Huvudsaken att sonen blir bra, med eller utan operation (de tror att det kanske är blindtarmen) Maken fastnade i Turkiet (vet ej om/när han kommer hem) för de hade dubbla säkerthetskontroller för alla prilgrimmer som skulle ut ur landet... så dagen blev inte som jag trodde att den skulle bli.

Jag önskar er en fortsatt bra första advent - jag gör så gott jag kan för att få det

2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Hoppas det löser sig med sonen... Och mannen.

Vet du; det blir sällan som man tänkt sig, men nog reder det sig till slut ändå.

Tänker på dig, vännen!!!
Bamsekram!!

Cattis sa...

Japp, sonen är hemma igen, som tur är, de hittade inget och vi (jag) har kommit på att det beror på hur/vad han åt igår. En måltid, som var stor och fet, sent på kvällen, det gillade nog inte magen.

Vad gäller maken, så kommer han i morgon...

Jaja, allt ordnar sig ändå och jag kan accpetera det idag på ett sätt som jag inte gjorde för några år sedan.

kramkram på dig med