VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 18 november 2010

Hipp Hipp Hurra för min blogg ida1003 inlägg på två år. Och över 36000 besökare. Det är roligt det, tycker jag.

Jag älskar min blogg och att blogga även om bloggen inte just nu handlar direkt om hur det går med mitt bokprojekt. För det går ju inte så bra med det just nu. Pausen jag tog för att skriva mitt examensarbete i våras är fortfarande en paus. Det är sorgligt tycker jag att det är så tungt att komma igång igen. MEN målet är att den ska bli färdig och jag har inte många scener kvar att skriva, så det borde inte ta så lång tid, men det är bara det att jag måste lära känna karaktärerna igen och det känns jobbigt.

Det viktigaste för mig med min blogg är att jag tycker att det är roligt att skriva och det har jag tyckt hela tiden. Men när jag får alla fina kommentarer av er får jag ännu mera energi att fortsätta att skriva och därför vill jag

TACKA ER ALLA FÖR ERA FINA KOMMENTARER. Ni ger mig energi att fortsätta att blogga.

Så, med det vill jag ha sagt att jag kommer att fortsätta att blogga ett tag till.
Ha en skön torsdag - det ska jag ha bland all min packning som jag hoppas väger mindre än 60kg, så att jag kan ta det med mig hem

2 kommentarer:

Koneko sa...

GRATTIS!!

www.malinrocaahlgren.com sa...

Jag tog också en paus förut, och det är helt ok. Kom tillbaks nr du vill. Det ät ju det din blogg är till för.