VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 9 november 2010

Inlägg 999


Denna bilden tog vi när vi var ute och traskade efter bokreleasepartyt i lördags kväll. Vi åkte taxi en bit med, förbi Big Ben och Houses of Parliament och det är magiskt att åka taxi eller buss på kvällarna i London, tycker jag. Bilden är inte den bästa, men den visar i alla fall lite av Londonnatten. Bokreleasepartyt var intressant och mysigt. Jag är så tacksam för att vi blev inbjudna dit. Vi var alla tre mycket glada och tacksamma när vi gick därifrån.

Nu trivs jag här och jag längtar inte hem. OCH så är det snart dags att åka hem. Jag trodde inte att det skulle ta så lång tid att landa och bo in mig som det gjorde. Men det är jobbigare nu än innan jag tog tag i mitt matmissbruk för då kunde jag äta och dricka på känslorna när jag reste någonstans och tyckte då att allt var så enkelt och roligt. (klart det var roligare då, jag var ju alltid drogad)Nu måste jag vara med och känna allt även det jobbiga och det är då som sagt var otroligt jobbigt.

Min dotter åkte hem med syrran oxå fast vi egentligen hade bestämt att hon skulle stanna en vecka till. Hon har det lite jobbigt i skolan så jag tyckte att hon kunde vara kvar här och det tyckte hon med, men hon var nöjd efter 10 dagar i London.Så nu blir det inga pussar och kramar förrän nästa lördag och det är faktiskt inte långt dit alls, eller hur?Som så många sa innan jag reste och när jag kom hit, "Det kommer att gå fort" och det har det gjort oxå. På gott och ont. Nu måste jag ju fundera ordentligt så att jag får med mig de saker som jag vill hem från London. Shoppingen går in på slitskedet nu. Jag har betalt för en extra väska på planet hem så jag säkert ska få allt med mig. Jag skickade med maken en hel hög med böcker, skor och annat som jag använt färdigt här så om jag behöver något mer måste jag köpa det ;)

Nu har jag verkligen den känslan av lycka och tacksamhet inom mig. Vilket äventyr detta är. Magiskt och lite overkligt samtidigt. Undervisningen går bra tycker jag. Mycket bra i årskurs 5-6 och ganska bra i årskurs 8-9. Det är en utmaning att undervisa 16 elever varav 11 killar i 15 årsåldern i 120 minuter. Det vill jag lova.

Idag har jag min hemmaplanerardag men jag har inga lektioner i morgon så jag har inte mycket skolarbete att göra. Jag ska påbörja en powerpoint presentation som jag ska visa nästa vecka om Hastings. Annars ska jag baravara och ta hand om mig själv och det är jag(tycker jag i alla fall) ganska bra på.

Ha en skön tisdag - jag ska njuta varje sekund hela dagen


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!!!
Gillar den glada tonen jag hittar i ditt inlägg idag!!!
Jisses, vad dessa veckorna har gått fort!
Innan du åkte kände jag att du skulle vara borta i en hel evighet, men nu är du snart hemma igen!! JIPPIE!!
Får asa in baken till stan och ta en flabb kaffe med dig!!!!
Ha en go ledig dag.. Vi skrivs säkert under dagen!!!
Kramkalas

Cattis sa...

Du är ju bara för go... vad vi är lika. Jag tänkte själv på den glada tonen när jag skrev inlägget idag :)

jag har redan planerat in hur vi ska lösa vår träff, men det tar vi inte här... men den blir snart av, det vet jag.

kramkram