VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 8 februari 2011

Känner mig lyxig

När jag nu ska få göra mitt stora fritidsintresse(skriva min bok) i skolan.

Jag har hittat scenen jag ska påbörja idag som till stora delar ska skildra miljön. Denna scen påbörjade jag under skrivarkursen i London hösten 2009 och jag fick fint betyg där av coacherna och kurskamraterna, så det ska bli spännande att se hur den kan växa fram och vad mina nuvarande kurskamrater tycker om den.

OCH

ni får såklart följa mina tankar kring skrivandet.

Annars, så blåser det på bra hos mig och jag är helst inne idag, men hundarna behöver komma ut, men inte just nu. Vi tar tag i boken först.

Ha en fin tisdag - det ska jag ha med alla mina ord som ska dansa på pappret

4 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Åh vad det låter härligt med orden som ska dansa på pappret:) Ivern smittar av sig. Lycka till!

Anneli Stålberg sa...

Spännande! Lycka till!

Koneko sa...

Åh vad spännande det ska bli att få läsa din bok sen! Har ju fått ett litet smakprov redan men nyfikenheten brinner nu när du börjat skriva igen.

När kommer du o hälsar på? Har nya garner och ögon att visa ;)

Barbro sa...

Du ger inspiration med dina ord som dansar fram på papperet.
- men -
dagen är ju slut för idag och
imorgon ska jag till tandläkaren.
Suck!