VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 27 februari 2011

Älskade unge Grattis


Så kom då, den där dagen när LillStina kom till världen. Lite dramatik blev det dock innan hon kom ut. Lilla livet fastnade, huvudet ute och inga värkar hos lilla mamsen. Larm på salen och en civilklädd barnmorska slängde sig på magen så älsklingen kom ut. Jag frågade vad det var för något(kön, alltså) men barnmorskan hade inte tid att titta för hon sög henne i munnen. Jag lyfte på benet och skulle bara konstatera att snoppen var där. Men där var ingen snopp. Det var en tös till.

Jag har inga bilder på datorn när hon var baby, så ni får hålla till godo med några från 2009 och 2010.

London Hyde Park 2009

London Eye 2009


Julpyssel december 2009
Nyårsafton 2009


Bryggan i Åhus på min födelsedag i april 2010

Crystal Palace - London - 2010


Ni alla som följt bloggen ett tag vet att vi i familjen har kämpat tillsammans för ett bra mående för oss alla, men framför allt för Jennifer. Hon är såklart värd allt vi gör för henne, bara hon får må bra. Storasyster är en fantastisk storasyster som står upp för Jennifer alltid. De kelas, äter lunch på stan och kramas hur mycket som helst.Jag har haft det lite jobbigt ett par dagar,men det tänker jag inte ventilera här, för idag är det Jennifers dag fylld med glädje och kärlek.


Hoppas ni alla får en fin söndag - jag ska bara njuta av att få vara med dem jag älskar allra mest - min familj och min systers familj


5 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS TILL JENNIFER !!!!
Kramkals

Åsa Hellberg sa...

Grattis Lillasyster!!!!

Cattis sa...

Tack säger LillStina med ett leende. :)

emmyocattis sa...

Grattis till Lill-Stina xD!
Hoppas att du/ni får en fin dag:)
Kram Kram Emmy

UllaJohanna sa...

Grattis till LillStina och ha en alldeles underbar dag!!

Storkram!!