VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 12 februari 2011

Jag gillar nog min bok lite för mycket

för jag skickade in det jag skrivit till skrivarkursen till min lärarutbildning med. Min handledare under vårens examensarbete är min lärare från Kreativs Skrivande III, så det blev lite småkul när hon upptäckte det. Nu är rätt dokument inskickat till min grupp i lärarutbildningen. När det gäller boken är det följande som gäller: jag få respons från mina kurskamrater och sedan bearbeta texten igen innan den ska in till läraren den 28 februari.

Idag står det studier, städning och backintervaller på schemat och solen strålar utanför mitt skrivarrum, så det blir säkert en bra dag. Som ni vet, gör jag alltid så gott jag kan för att få må så bra som möjligt.

Igår hade jag en fantastisk kväll med 3 tjejkompisar. Vi bowlade och åt på en finfin restaurang. Allt var toppen förutom att jag åt "lite" av sån mat som jag inte ska göra som matmissbrukare. En liten slip som det heter. Ej bra, men det händer ibland, och jag ska jobba vidare i mitt tillfrisknande en dag i taget.

Jag önskar er alla en finfin lördag och jag hoppas att solen skiner på er med om inte ute så inom er - själv mår jag bra, trots slippen2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Vad kul med tjejträff :)
Det ger så mycket energi tycker jag.
Kramar!

Anonym sa...

Det tror jag inte att du gör - kan du gilla något för mycket som du verkligen brinner för ? Önskar dig lycka till med allt vad du förtar dig. piab.bloggspace.se