VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 18 februari 2011

Ingen koncentration idag

men då undrar jag: måste jag ha det? Måste jag plugga idag? Jag kommer på att det behöver jag inte. Well, egentligen behöver jag det, men jag klarar säkert mig utan att göra det. Nästa deadline med min uppsats är den 11 april och i skrivarkursen är jag klar med uppgiften som har deadline idag. Det är ju ändå, fredag och tydligen har fredagsmys infunnit sig hos mig tidigare än planerat från början.
Jag har även funderingar på att ändra ämne i min uppsats och jag har mailat min handledare om det och det är förmodligen en anledning till att jag inte vet hur/om jag ska fortsätta med ämne ETT. Det är kanske hur dumt som helst, men mitt "nya" ämne är ungdomarnas mående i skolan och vad skolan gör/kan göra för dem. Ni vet alla som följt mig ett tag att dessa ungomar alltid finns i mitt hjärta.

Jag har en komplettering att göra på en uppgift att göra från i höstas och den kompletteringen är planerad till söndag. Jag kom på vad som fattades när jag läste igenom den, den sista gången och jag orkade inte skriva om. Det handlar om att jag måste referera till litteraturen och det är "bara" att skriva till några namn som hänger ihop med författarnas tankar, så det är inte svårt och tar inte så lång tid.

SEN

är jag redo för uppsats och min bok på måndag igen, sen får det minsann vara slut på alla baravaradagar för nu borde jag vara full av energi som räcker tills skolan är slut i juni. OM det verkligen är så, kommer vi alla att kunna ta del av här i bloggen.

Tll slut lyckads jag få dottern att posera ordentligt med mig andra dagen hon var hos mig i London.

Jag önskar alla en finfin fredag - själv har jag redan börjat ge mig ejälv en finfin fredag


2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja Mor och dotter (döttrar!)

Cattis sa...

Japp, heja oss...

kramkram