VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 5 oktober 2010

Snart-inte många timmar kvar nu

tills jag reser. Gjorde jag mina sista utomhusarbetsuppgifter och nu är jag ledig från dem i 7 veckor.

Nu ska jag koncentrera mig på att få med mig allting. Det jag tänker mycket på är mina studier. Det gäller tre kurser som jag ska ha litteratur med till. Jag blev inspirerad av en bloggläsare som varit i New York och där skrivit på sin bok. Jag hoppas innerligt att jag ska kunna skriva klart mina scener i London. Men det är ju "bara" att ta mig den tiden.

Ha en härlig tisdag - jag ska bjuda syrran med familj på middag ikväll och njuta av deras sällskap.


Inga kommentarer: