VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 3 oktober 2010

4 dagar kvar

I dag skulle jag varit moster för syrran och hennes make ska till Ullared, men i går kväll när barnen skulle skjutsas hit efter ett kalas ville inte Amanda. Så nu är hela familjen på väg till Morgan & co och jag har en dag till mig själv. Det står planering, packa samt jobba lite på schemat. Några timmar framför datorn med mina skoluppgifter blir det oxå. Om det finns några fler som vill komma och säga hejdå till mig innan resan, visar sig idag. Men om ingen det inte gör, det tänker jag njuta av att få ha dagen till mitt förfogande. Maken är i skogen för idag börjar drevjakten.

Solen skiner från en klar och fin himmel, så det kommer säkert att bli en bra dag.

Ha en underbar söndag - det ska jag ha

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej min älskade vän!!!
Åh nu är det bara några få dagar kvar tills din underbara resa!!!
Jag hoppas att du mår bra & att du får en underbar tid!!

Jag är så glad för din skull & även om jag lyser med min frånvaro är du en av dem som alltid finns med mig i hjärta & tanke!!!!

Varm kram till dig!!!

AnnChristin sa...

Jag önskar dig lycka till i London. Eftersom jag tror på Gud så ber jag, här och nu, att du får träffa människor som hjälper dig och som berikar dig, att den här resan kommer att bli så mycket mer än du kunde önska dig, att du kommer att må bra hela tiden, att du får en inre frid så att din kreativitet kommer fram till din hjälp och till och med till din förvåning, att pengarna räcker och blir över, att ditt boende fungerar, att du får vara frisk och inte drabbas av något som hindrar dig att genomföra det du är där för att göra. Änglar runt dig hela tiden, att ditt bagage kommer fram ordentligt och att du får trevligt resesällskap. Det ska bli så roligt att höra hur det går för dig. Kram AnnChristin