VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 16 oktober 2010

Jag trivs

så bra på båda skolorna jag är på. Detta är Richmonds American Univercity och här finns även Svenska Skolans gymnasium. Här är vi två dagar i veckan och har engelska A och B samt ett ämne som heter International Perspective.

Det är otroligt vacker här och det har ändå varit gråväder när jag varit här, så det ska bli spännande att se hur höstfint det är när solen skiner. Det har de lovat att den ska göra hela nästa vecka. Det blir spännande att se om deras prognoser är lika bra som våra hemma i SverigeDet är lite mäktigt att vara i dessa gamla fina byggnader.
Just nu är jag på väg till city för att träffa en tjej som var med på den första författarcoachkursen jag var på här i London. Vi ska till Knightsbridge och leta upp en garnaffär som jag hittade igår när jag satt här och surfade rundor.
Jag är så glad och jag mår så bra och allt är så roligt här. Om 14 dagar kommer min underbara familj och då ska vi bara umgås, mysa och prata. För nu säger jag inte många ord, ska ni veta. Allt sköts via facebook eller msn. Och jag är en MYCKET pratglad tjej annars, så är lite, lite jobbigt. Men det blir kanske jobbigast för Susan idag när vi träffas. :)


3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det ser ut som en miljö ur Kommisare Morse, hans deckare brukar ofta utspelas i brittiska läroverk:)

AnnChristin sa...

Roligt att höra att det går bra för dig och att du trivs. Kramisar

Cattis sa...

Åsa: ja allt är precis som de engelska serierna visar sig och det är magiskt att gå omkring i de gamla byggnaderna, tycker jag.

AnnChristin: Ja, det är skönt att allt är så bra, det blir ju enklare då att vara hemifrån så länge.