VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 10 juni 2011

Hurra för mig idag

men även för maken, för han fyller år idag, så vi ska fira tillsammans hela dagen.

För 8 år sedan kunde jag varken läsa eller skriva för jag var helt slut i kropp och själ. 5,5 års sjukskrivning blev det och sedan återupptog jag mina studier på högskolan. Jag började med min lärarutbildning på halvtid som jag sedan ökade på med den ena skrivarkursen efter den andra och de sista tre terminerna har jag pluggat heltid.IDAG
är det sista dagen på min lärarutbildning. Visserligen har jag några poäng kvar att fixa till, men jag känner ändå mig glad och tacksam över att jag lyckades komma tillbaka till studiernas värld. OCH under resans gång har jag kommit fram till att jag vill hellre skriva änd jobba som lärare och därför älskar jag alla mina poäng i mina skrivarkurser mer än de i min lärarutbildning.

Får man säga så?

Men, jag ska skriva det som är kvar för jag ska plocka ut mitt examensbevis, men jag behöver inte det idag för att jag ska vara stolt, det är jag ändå över att jag lyckades komma tillbaka, även om det inte är till 100% så är jag tillbaka och


JAG ÄLSKAR DET


Ha en fin fredag och hoppas att ni får en riktigt fin dag allihopa - jag ska mysa med min familj hela dagen och bara njuta av att jag går ut skolan.

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

HURRA vad du är bra, Cattis!!!!!!!!!!!!!!!

Koneko sa...

Stort grattis vännen! Du är så grym!!

Ninas skrivarlya sa...

Vilken resa du gjort, och du ska verkligen vara SÅ stolt över dig själv. Både idag och alla andra dagar.

Stor examens-kram! <3

Anneli Stålberg sa...

Hurra för er!!!
Kram!

emmyocattis sa...

Tack alla. Nu är det sommarlov och jag ska ha det så bra och så skönt.../cattis

Hollyhocks sa...

Vad härligt att läsa, jag hoppas min resa slutar lika lyckligt.

Hollyhocks