VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 23 juni 2011

England nästa - UTAN dator!!


och det är på fredag natt. Syrran ska skjutsa mig kl 1.45 till Malmö. Det dygnet blir inget roligt dygn. Men eftersom jag ska resa till dottern så går ju allt. Belöningen med kramar och pussar får jag ju när jag kommer dit.

När det gäller bloggskrivandet är det lite stiltje på den fronten, som ni märker och det får väl vara så ett tag. Det är så mycket som händer och mina tankar är inte samlade som jag önskar att de skulle vara, men efter denna resa är tanken att de ska samla ihop sig och att jag ska vara hemma och njuta ännu mer av min ledighet och mitt skrivande.

Det intressanta med denna resa är att för första gången sedan jag började blogga/plugga/skriva på boken ska jag resa UTAN dator. Fattar ni? Det känns faktiskt helt underbart (jag är ärlig). Det ska bli roligt att få åka iväg och bara vara med mig själv och min dotter utan tankarna på facebook, bloggen, chatta med familjen osv.

Så jag önskar er alla en finfin midsommar helg och en fin vecka med mycket mys, skrivande och glädje - själv ska jag njuta av dotterns sällskap, och fint väder. (Ja, det ska det bli enligt prognosen)

4 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Önskar dig en riktigt fin midsommar och att det blir en härlig datorfri Englandsvecka!!!

Kramelikram!!!

Cattis sa...

Tack gumman. Önskar dig oxå en fin midsommar :)

kramkram

Barbro sa...

Hoppas du får en riktigt fin resa och att du har en fin midsommarhelg med massor av mys.
/barbro.

Cattis sa...

Tack Barbro. Tack detsamma.