VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 6 juni 2011

Hur viktigt är pengar egentligen?


Självklart mycket viktigt. Men när jag blivit av med mina 4200kr i fredags tänkte jag faktiskt mer på de familjer som har sjuka barn än på att jag förlorat just "bara" pengar. Jag tänkte på mina friska barn som jag har hemam + min fantastiska familj. Vi behöver inte sälja huset för att jag förlorade dessa pengar. Jag behöver inte stanna hemma från England för detta, men alla de som har sjuka barn är fortfarande ledsna och förtvivlade över detta.

Nu är det ändå så att jag troligtvis får tillbaka pengarna så tjejen på Maxi (hur hon nu kan veta hur banken tänker), men hon berättade hur ligorna går tillväga på Maxi. Jag finns ju på deras filmer och på automatens film, så alla kommer att se att jag inte varit oaktsam med mitt kort.

Ha en skön nationaldag - själv ska jag fira den med familjen och att få lite ordning här och där i huset.

2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Lycka till!
Kram!

Anonym sa...

Pengar är inte allt i livet och som du skriver finns det dom som har ett än värre helvete än om man förlorar pengar, så om det är hemskt när man blir bestulen!!!
Kanon om du får pengarna tillbaka, för 4200:- är inga småsummor!
Kramkalas
CH