VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 6 september 2010

Packningen är påbörjad

med ett inköp av en finfin rosa resväska.

Jag mår inte så bra just nu och det är väl all planering inför resan och allt jobb som jag måste hinna med innan jag reser. Gårdagen var fruktansvärd, men idag känns det lite bättre och jag sitter och jobbar med den engelska kursen Creative writing. Den känns otroligt jobbig och därför får jag se om jag kan fullfölja den, för pressa mig till det tänker jag inte göra. Jag vill må bra när terminen är slut och tänker se till att jag gör det oxå.

Ha en skön vecka och jag hoppas solen skiner på er - det gör den här och jag ska göra mitt bästa för att få känna lite sinnesro, för det är jag värd

5 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Glöm inte bort dig själv nu i all jäkt och stress. Prioritera bort något om det börjar kännas betungande med de extra kurserna, då ger de ju ingenting.

Kram

PS. Vilken underbar resväska! En sån vill jag också ha! :)

Åsa Hellberg sa...

Å vad roligt att få åka iväg, Cattis. Du bloggar även från London, väl?

Cattis sa...

klart jag bloggar och facebookar från London, Åsa.

Anneli Stålberg sa...

Vilken fin väska och vad underbart med Londonresa. Skulle inte tacka nej till det :)

Anonym sa...

Vilken fin väska! Josa o allt! VILL HA!!!
Ta nu en dag i taget o kör inte slut på dig innan du ens börjat eller kommit iväg!
Kramkalas