VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 3 september 2010

Nu börjar skolan på riktigt

Nu har jag vilat tillräckligt, enligt studieplanen, för nu har skolan varit igång några dagar och jag måste börja fokusera på den. Nu när jag tittat på planeringen märker jag att hur bli jobbigt det kommer att bli. Jag går ju faktiskt det sista året på lärarutbildnin gen och det måste visa sig på något sätt tror jag. Jag vill gärna klara de två skrivarkurserna som jag kommit in på, men jag måste samtidigt inse mina begränsingar. Det är nu jag ska fokusera på en dag i taget och en sak i taget, så tror jag faktiskt att det kommer att fungera. Jag behöver bara se till att jag har alla läroböcker med till London så att jag kan sköta skolan därifån oxå.

Planeringen börjar göra sig påmind inför resan. Den finfina resväskan inhandlades igår(bild kommer snart) och kylan här hemma gör att jag måste fundera på vilka varma kläder jag måste ha med mig. Men de två gånger jag har varit i London i november har det faktiskt varit nästan 20 grader varmt och sol hela veckan. I min värld kommer det att vara så även denna period som jag ska dit.

När det gäller mitt skrivande har jag hittat dikten som jag ska använda mig av i kursen. Jag ska dela med mig av den här i eftermiddag i nästa inlägg. Den första skrivövningen i den engelska skrivarkursen är en kort presentation om oss själva och det är inte så svårt tycker jag.

Jag önskar er alla en skön helg - det ska jag ha här hemma med min underbara familj4 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Vad duktig du är som skriver på engelska också. Jag har dessvärre glömt så mycket engelska, trots att jag läst 2,5 terminer på universitet och varit au-pair i London... Nu är väl bäggedera ca 20 år sedan, men ändå... :) Det finns säkert kvar någonstans, det är bara att skaka fram det igen.

Lycka till med dina skoluppgifter!

/Från en som börjat brottas med SINA skoluppgifter. Hihi...

Tina sa...

Hej vännen!
Ojojoj.. va mycket du har framför dig!! Men va inte orolig..du kommer fixa det hur bra som helst!!
Du KAN detta!!!
Hoppas du mår bra min vän & att du haft en fin vecka & att din helg blir jätte fin!!
Va rädd om dig underbara vän! Du är FIN!!!
Varm kram Tina

Anonym sa...

Hej o hå! Plugga på!
Önskar dig lycka till med studierna!
Det är inte lite du har framför dig.. Ta det bara lugnt, så fixar du det!
Kramkalas

Jenny G sa...

Hej Cattis

Roligt att du börjat skriva på engelska också. Kul att du ska till London igen. Mitt skrivande har legat nere ett tag men nu känner jag suget efter det igen.

Jenny