VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 31 januari 2012

Fortsatt paus p.g.a utebliven förbättring

Jag blir sämre och sämre. Igår tog det hela dagen att fixa köket och det var inte ett katastrofkök vi talar om. Jag mår illa när jag vaknar och är så trött så att jag är yr. MEN jag har pratat med kompisar och tror att det är underproduktion i sköldkörteln. jag ska till doktorn i morgon och sen hoppas jag att det kan vända, om det nu är som jag tror.

Det är ju inte konstigt att jag varken orkar blogga eller läsa bloggar heller om det nu är en sjukdom som jag drabbats av. Så, jag hoppas att jag snart är på G igen med bloggen och att hälsa på er.

Ha en fin dag alla finingar - själv ska jag ta det lugnt (kan inget annat) sen till Lund för att undervisa mina fina elever.

torsdag 26 januari 2012

Paus


Jag mår inte bra alls, jag blir bara tröttare och tröttare och jag fryser så ni kan inte ana. Tre täcken + pyjamas. Inte klokt alls. Just nu sitter jag med linne, långärmad, stickad tröja samt fleecejacka. Något är fel och jag ska till doktorn nästa vecka.

orkar inte mycket i mitt liv nu, så jag återkommer om några dagar.

Ni är underbara och jag önskar er fina dagar tills jag kommer tillbaka

lördag 21 januari 2012

God morgon vänner


En riktig mysdag i morgonrocken en hel dag hade inte varit fel, men det blir inte så idag.

Snart ska jag få i mig frukosten för att den ska lägga sig fint i magen så att jag kan träna kl. 10.

Efter det blir det mys framför datorn och förmodligen lite bokskrivande oxå, innan jag tar på mig finkläderna och sticker på tjejfest.


Ha en fin lördag - med eller utan morgonrock eller finkläder


onsdag 18 januari 2012

Vart tar tiden vägen?

Dagarna bara försvinner och jag bloggar inte alls. inte på någon av mina tre bloggar. Jag vill skriva men dagarna bara försvinner ifrån mig. Energin går åt till en massa annat och just nu har jag en massa saker som snor min energi och jag hoppas att jag ska kunna sortera ut en sak i taget och att jag ska hitta lugnet och skrivarlusten igen. Skrivarlusten både när det gäller att blogga och att få ner alla andra ord på papper som gör att jag mår bättre.

Jag önskar er alla en fin dag, med eller utan penna - dator i handen - själv blir det snart en joggingtur.



torsdag 5 januari 2012

Tjejkväll ikväll.

Idag är det tjejernas kväll. Jag ska bjuda tre tjejer på hjortytterfilé, mandelpotatis och en god sås till det. Sedan bär det av till dans. Jag ser fram emot det otroligt mycket. Så, idag är det maxi och städning som står på schemat.


Ha en fin trettonaafton alla bloggläsare - det ska jag se till att ha


tisdag 3 januari 2012

Jajemen, lite bokskrivande idag med

lite och lite varje dag, så ska det här nog bli bra till slut.

Jag jobbar på med första kapitlet och känner att det är så viktigt med de första sidorna att jag verkligen vill sitta och pilla med det tills jag känner att det är "klart".

Det är bara jag vaken här, döttrarna sover efter en disneymaratonkväll igår. Maken är i Rom och hans söner är hos kompisar. En alldeles perfekt morgon/dag/vecka. Får man skriva så??? ja, jag är ärlig i alla fall. Alltid nåt.

Frukosten är i magen och x antal temuggar, snart ska jag upp i skogen och springa en runda och i eftermiddag blir det Lund och lärarjobb.

Det ska bli otroligt roligt att träffa eleverna igen efter juloch nyårsuppehållet. De har tappat en del av det svenska språket, men det jobbar vi upp igen så bra det går.

Ha en finfin dag med eller utan skrivandet i fokus - jag gör det som får mig att må bra och det är jag stolt över att kunna välja det

måndag 2 januari 2012

Nytt skrivarår

Det gamla året avslutades så lugnt som det bara kunde göra. Jag var en fantastisk mamma som skjutsade ungdomarna till deras fest när tåget "kört från fel ställe". Inte kunde de ha stått på fel ställe? 3 mil enkel resa blev det. Sen började det nya året med att hämta hem dem igen. Min egen tös hade inte varit klok nog att äta ordentligt(endast ett mål) innan hon satte igång och följa partykänslan. Så hon mådde inte så bra i bilen på vägen hem. Inga detaljer. Hon har nog lärt sig något av det tror jag.

Jag har förmodligen som många andra, många tankar inför det nya året. Men mitt främsta mål är att få in ordentliga rutiner på skrivandet. Jag vet att jag kan, så det är ju bara att se till att göra det, eller??

Ha en finfin dag och jag hoppas att ni oxå har fått en bra början på det nya året. I detta huset inleder vi denna vecka med en tjejvecka och det tycker vi alla är ganska trevligt.