VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 28 februari 2012

Skrivardottern har givit ut en bok



Min dotter fin sin bok utgiven före mig. Det är alldeles underbart. Den finns på vulkan. En mycket fin kompis kom med ideén att göra en bok till jennifers födelsedag och jag nappade på ideén direkt. Många fällde tårar när jag presenterade den inför gästerna och dottern på kalaset. Jag läste både baksidetexten samt förordet för dem. Hennes tre bästa kompisar samt hennes syster hade skrivit några rader om vad de tycker om henne och de orden finns oxå med i boken.


Den finns att kolla in eller varför inte köpa den. Gick inte att länka, så jag fixar in adressen här https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=55734


En mycket rörd moster när hon fick titta på systerdotterns bok



















Den överlyckliga författare, hon läste










och läste i boken


Vi önskar er en finfin dag och hoppas på att ni ska gå in och titta på hennes bok. OCH förhoppningsvis tycka att den är värd att köpa.




måndag 20 februari 2012

Ny vecka, nya utmaningar

Tack för alla fina kommentarer, de gör mig väldigt glad inombords att läsa att ni varit här och hälsat på.

En dag i taget lyssnar jag på kroppen och jag återhämtar mig sakta men säkert. Jag orkar träna och jag orkar fungera hemma och jobbet gör jag så gott det går. Idag ska jag jobba hemma och jag ska snart ta tag i den biten. Ikväll ska jag vara värd på friskis och svettis och jag ser fram emot att träffa mina joggingkompisar där.

Ha en finfin dag alla - här skiner solen och jag känner mig glad - hoppas ni oxå är glada idag



onsdag 15 februari 2012

I'm Back

Proverna visade ingenting. Från början ville jag ju att de skulle visa att jag var sjuk, och så skulle jag få medicin och sen skulle allt vara bra igen. En kompis sa till mig att det finns andra sjukdomar som har samma symtptom som mina. Vilka så frågade jag. Depression var svaret. Jag är ju inte deprimerad, tyckte jag. Men efter doktorsbesöket så började jag må bättre direkt. Jag började ta kosttillskott oxå. Helt plötsligt var jag glad igen och jag insåg att kroppen kollapsat pga mitt psykiska mående. Många jobbiga tankar som rör mitt privata. Så detta har jag accepterat och jag gör allt jag kan får att få må bra igen. En dag i taget ska det bli bättre. Jag är fortfarande trött och orkar inte så mycket, men det är ju inte så konstigt, så apatisk jag var de sista veckorna innan läkarbesöket.

Så nu ska jag försöka göra saker som gör mig glad, springa mer än innan och jobba så mycket jag kan och vara nöjd med det.

Så, jag önskar er alla en fin dag och jag hoppas att jag ska kunna börja orka blogga mer nu oxå. Som sagt, hitta tillbaka till det som gör mig glad och får mig att må bra.