VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 24 oktober 2011

Snart fyller bloggen år och jag är på G med boken

Känslan jag har att ta tag i mitt bokskrivande igen är härlig. Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra. Anlita Ann Ljungberg igen eller hitta någon annan kurs som kan hjälpa mig framår, men sen kom jag på att jag vet ju hur och vad jag ska göra, det är "bara" att göra det - SKRIVA.

Så, nummer ett här för mig är att skriva ut några av de 89 sidor som jag skrivit i jag-form och presens. De ska skrivas om i tredjeperson och då-tid. Detta är dagens uppgift och i morgon ska jag börja lära känna mina karaktärer igen.

När nu bloggen snart fyller tre år känns det ännu bättre för mig om jag kan komma tillbaka till vad bloggen handlade om när jag började blogga - att skriva en bok.


Jag önskar er alla en fin måndag - själv känner jag mig himla nöjd med dagens viktiga uppgift

onsdag 12 oktober 2011

Roligaste arbetet jag haft

och jag hoppas att jag får fler uppdrag som privatundervisande lärare. Jag har hittat material som eleverna är nöjda med och vi har otroligt roligt tillsammans när vi träffas. De får oftast skrivövningar i uppgift att skriva till nästa gång vi ska träffas och då går vi igenom den tillsammans.

Jag har åtta mil enkel resa, så jag är otroligt trött dagen efter som jag varit iväg. Men, alla som jobbar blir ju mer eller mindre trött av sitt arbete, så det är ju som det ska vara. Jag har bara lite svårt att acceptera tröttheten, för jag är rädd att jag ska må dåligt igen och att jag tar ut mig för mycket. Än så länge går det bra och det beror nog på gläjden i mitt nya fantastiska arbete.



Ha en fin dag alla - själv ska jag ta det lugnt och arbeta hemifrån idag

torsdag 6 oktober 2011

Vill inget hellre än....

få tillbaka lusten att blogga och att fortsätta med min bok, men jag har börjat maila med en kvinna som oxå skriver en bok och det inspirerar mig att ta tag i min älskling igen.

Ha en fin dag alla vänner - själv ska jag jobba hemma, sen ta hand om mig och springa med friskis i kväll