VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 29 april 2011

Busy day


Då händer det härliga saker i London idag. och som en sann Londonfantast, så önskar jag ju att jag vore där och kunde få njuta av atmosfären.


MEN


Jag får nöja mig med min egen visning här hemma i min salong.





Samtidigt som jag är på bröllop ska/måste jag skriva ner min forskningsbakgrund för den ska skickas in ikväll och sedan ska jag få respons på den på tisdag. Jag läste en hel del litteratur igår och log mellan varven för helt plötsligt tyckte jag att mycket passade in i min uppsats, men det återstår att se om mina handledare tycker det på tisdag. Men jag gör så gott jag kan och är nöjd med det.


Jag önskar er alla en finfin fredag på bröllopet eller där ni nu ska vara idag - själv ska jag mysa, skriva, dricka te och ha en alldeles fantastisk dag





onsdag 27 april 2011

Jag har mycket att fundera på

och det går sådär, kan jag säga, men jag gör så gott jag kan. Jag försöker motivera mig att skriva på min uppsats, men det är svårt. Jag ska börja sortera tankarna och skriva min forskningsbakgrund idag och jag vet att jag kan släppa tankarna bara jag sätter igång.

Det är redan 9 grader denna tidiga morgon, så jag ska snart ta på mig strumpor och gå ut och sätta mig på uteplatsen med duntäcket om mig och lyssna på fåglarna och virka min sjal.

Jag önskar er en finfin onsdag - själv ska jag sortera tankar och försöka få ner några ord på pappret



söndag 24 april 2011

Fåglarna kvittrar

och jag dricker te på uteplatsen. Hundarna går och nosar i det långa gröna gräset, som borde vara klippt, men det spelar ingen roll denna underbara morgon att det är långt och ojämt. Energin samlas inom mig så jag kan springa senare i dag och jag tycker att jag mår ganska bra just nu.

Igår skickade jag in min boks inledning till min kurskamrat och det ska bli spännande at få en riktigt lång respons av henne och sedan har jag ytterligar en vecka till innan jag ska skicka in den till läraren.

Jag har verkligen njutit detta påsklov när studierna vilat och jag har samlat energi. Jag kan faktiskt tänka mig att göra det lite till, men jag vill ju skriva klart uppsatsen, eller i alla fall skriva så mycket jag orkar och kan innan deadline 27 maj.

Hoppas ni alla får en fin påskdag - själv laddar jag inför joggingrunda med min kära joggingkompis

lördag 23 april 2011

Oh, vad tiden går sakta

Jag kan inte komma på om jag någonsin upplevt att en vecka går så långsamt som jag tycker att den gör nu. Det beror säkert på att jag pausar från uppsatsen och återhämtar mig, vilket betyder att det står inte så mycket i almenackan som stressar mig.


Det är skönt att jag får uppleva att dagarna inte tar slut, samtidigt som jag vet att jag "måste" ta tag i uppsatsen igen.


MEN


det gör jag på tisdag.


Idag ska jag skriva klart inledningen på boken som jag sedan ska skicka till en kurskamrat för respons. Det ska bli spännande att se hur inledningen slutar, samt vilken respons jag får som gör att jag skriver om den ännu en gång innan jag ska skicka in den till läraren, för bedömning och betygssättning.



Frukosten är redan i magen för när den har lagt sig tillrätta ska jag ta på mig joggingskorna och ge mig ut i skogen på min 5-km runda.

Hoppas ni alla får en fin Påskafton - själv ska jag bara göra det som gör mig glad, skriva på boken, springa och virka.


torsdag 21 april 2011

Glad Påsk

kära bloggläsare.



Jag hoppas vi alla får precis en sådan påsk som vi var och en vill ha. Som matmissbrukare är storhelgerna "lite" jobbiga, men jag har ju vant mig. Men just nu är det lite jobbigt med maten eftersom jag är så trött och stressad. Men jag ska få besök av en vän som behöver mig hela påsken och då blir allt lättare.


Hoppas ni alla kan njuta av vackert väder och mycket mys - själv blir det bokskrivande blandat med underbara jogginturer - precis som jag vill ha det.



tisdag 19 april 2011

Jaha, Då är jag 42

och det känns inte alls någon skillnad. Jag ville inte skriva ett inlägg igår eftersom dagen var Elins. Jag tappade gnistan att fira min födelsedag efter min stora 40-årsfest för två år sedan.

Genom hela livet har jag endast blivit bekräftad av mina föräldrar vid jul och när jag fyllde år med presenter för flera tusen. Nu behöver jag inte presenter från någon, det räcker med att de visar att de vill vara med mig och det behöver inte vara på min födelsedag för att jag ska vara nöjd. Det är så skönt att inte tråna efter en massa presenter för att känna mig älskad, som jag gjort i 38 år. Det är fyra år sedan jag tog avstånd från min fars drickande och jag känner mig lättare och lättare inombords för varje år som går. Sen att andra problem kommer emellan då och då, det är så livet ser ut, men det som har med min anhörigproblematik har lättat genom åren.

Jag har aldrig haft problem med att bli äldre, så jag njuter av varje födelsedag tillsammans med min familj. Fast i år var det en otroligt lugn dag. OCH det passade mig perfekt.

Det har blivit för mycket för mig nu, så jag är trött, utmattad och nedstämd. Jag har blivit tvungen att lägga undan min uppsats några dagar och bara samla lite kraft. Det hände nämligen några saker i söndags som gjorde mig rädd. Jag vill inte skriva ut vad jag pysslade med med respekt för min familj, men det var INTE särskilt sunt, det jag höll på med. Förvirrad och glömsk är jag och det känns igen från förra gången jag blev utbränd, så jag vet att jag måste vara rädd om mig.

Det jag har svårast för är att säga att jag går ut skolan i vår, när jag inte blir klar. Alla frågar om jag tar min examen, "då ska du söka jobb nu", "grattis till examen" osv. Jag vet att jag inte ska bry mig om vad andra säger but, det är lättare sagt än gjort att släppa taget om just det faktum att jag går ut min lärarutbildning men tar inte min examen. Fast jag är stolt över min prestation, men har ändå dessa jobbiga känslor. Jaja, det känns bra, bara att få ur mig dem här.

Återigen så visar detta mig att skrivandet verkligen förbättrar mitt mående.

Ha en skön tisdag - själv ska jag njuta av att skriva klart inledningen på min bok och sedan skicka in den till skrivarkursen för respons.


söndag 17 april 2011

Min födelsedag är inte min dag längre Den är Elins dag

VARNING FÖR DETALJER KRING EN ALLVARLIG MOPEDOLYCKA.

Den 18 april förra året den dagen då jag fyllde 41 år blev min äldsta dotters bästa kompis påkörd när hon körde moppe hem efter en underbar söndag med alla sina vänner. För mig var ordet påkörd att bli tillknuffad.

Det dottern sedan förmedlade via sms var att nyckelbenet var av och ett ligament i bäckenet. Fortfarande "inte så farligt" i min värld. På morgonen var skadorna ett brutet lårben oxå.

MEN

Det var värre än så. Skadorna jag beskrivit var där, men bäckenet var värre än ett litet ligament. Hela hennes bäcken var öppet. Lårartären var söndersliten i det ben som inte benet var brutit. Hon hade opererats i åtta timmar och då endast åtgärdat bäckenet samt lagat lårartären.

Hon låg tre dagar på intensiven och vi var alla förtvivlade. Mina tankar var varenda minut hos henne och hennes mamma, pappa, storasyster, lilla syster och alla de andra slänktingarna som var förtvivlade.

Min dotter fick jag hämta och lämna i skolan för hon klarade inte av första veckan särskilt bra. Dessa två tjejer var som siamesiska tvillingar och det skulle vara deras sista veckor i nian tillsammas. Så min dotter grät varje dag och var helt förtvivlad över att fundera på hur hon skulle klara de sista veckorna i skolan. Jag försökte förklara att nu var det en dag i taget som gäller, vi vet ingenting om Elins skador och ingenting om hur lång tid detta tar. Det gick mycket bensin för mig och till hennes egen moped för alla besök hos Elin. Men det tog ett tag innan min dotter satte sig på sin moped igen, kan jag säga.





Hennes nya fina moped som hon inte hade haft många dagar och som hon var så stolt över.



Olycksplatsen som är i den korsningen som hon svänger i varje dag till sitt gymnasium idag.







Men det tog sex veckor innan hon fick gå på sina ben igen. Sex veckor i en säng (till en början i alla fall) där alla behov fick göras i sängen. Hon klarade allt, denna tös. Underbar tjej och hennes släkt coh alla hennes vännerna mer eller mindre bodde hos henne för att göra hennes dagar så fina som det bara gick. Min dotter sov där några gånger och då var det pizza och godis mys för hela slanten.











Hennes Älskade lillasyster var hos sin Elin varje dag. När hon inte orkade gå i skolan tog skolan på sjukhuset över så hon kunde vara med sin syster men ändå inte missa skolan.





JAG BARA ÄLSKAR DETTA KORT

Första besöket för Elin hemma i sitt hus efter olyckan. Eftersom det inte fanns hjälpmedel hemma hos dem som kunde hjälpa Elin så hon kunde ligga så fick hon sova på detta vis. Är det inte underbart i allt det jobbiga?







Här ska Elin få komma upp och gå för första gången sedan olyckan hände. Alltså hon skulle få stå på benen efter sex veckor. Förstår ni så stort det var för henne och alla oss andra. Det finaste med detta var att på måndagen röntgade de bäckenet och det var läkt. På tisdagen tog de bort hoffmaninstrumenten som hållit ihop hennes bäcken i sex veckor. På tisdagseftermiddagen gick hon sina första steg och på onsdagen fick hon åka hem. Go girl. Underbart gumman.



Jag hittade ingen nytagen bild på Elin efter olyckan, men här är en fantastiskt fin bild på Elin och min Rebecca.



Ja, det har gått ett år sedan denna olycka och alla är glada, lyckliga och tacksamma för att Elin stannade med oss. Det var jobbiga månader, men nu är det bakom oss och vi tar en dag i taget nu. Jag har förmedlat till min dotter och Elin att min min födelsedag är inte lika viktig som att Elin behöver henne hos sig. Morgondagen kommer att vara en tung dag för henne och hennes familj. Samtidigt som vi alla måste glädjas åt denna underbara tjej och den glädje hon ger oss alla varje dag.

Men jag måste ju oxå skriva att hon var i skolan de två sista veckorna i rullstol. Så mycket hon orkade i alla fall, och hon var med på BALEN utan rullstol med kryckor. Underbart. Detta var precis det jag förmedlat till dotter när det var som värst, att vi vet inget hur sista veckan i skolans er ut och den blev faktist precis som jag trodde och önskade i slutet av april.

Älskade Elin, Tack för att jag får vara delaktig i ditt liv. Älskar dig så och du vet att jag alltid finns här för dig.

Puss från Mamma Cattis


Ja, då hoppas jag ni alla får en fin söndag - själv ska jag ut på min 14km joggingrunda innan jag ska bjuda min familj, syrrans familj, ungarnas bästisar samt två vänner till mig på fika istan för att "fira" mig.

I morgon är mina tankar med Elin



lördag 16 april 2011

Dagen efter natten i skogen


Lördag idag och jag såg att jag inte skrivit något inlägg sedan i onsdags. Det har nog aldrig hänt innan, att det inte blivit något inlägg på fler dagar. I torsdags pluggade jag och igår var det 99% datorfri dag. Jag kollade bara om jag fått mail från min lärare annars gjorde jag inget, inget fb, inget aftonbladsläsande heller. Det ryckte lite i min datorkropp, men jag klarade det med.





Igår kväll var jag med maken i skogen och tittade på djuren. Han är jägare och har hittat sin meditativa plats. Långt in i skogen där bara fåglarnas kvitter och grenbrytningen från vildsvinen hörs. Det var magiskt, lugnt och underbart härligt att sitta där och lyssna på fåglarna och sedan upptäcka att de tystnat när solen gått ner. Då var det bara TYST. Underbart.

Innan solen gick ner tog jag fram papper och penna och funderade och skrev stödord till min inledning i boken. Så, idag ska jag påbörja mitt arbete med den första delen. Denna del är redan skriven och det gjorde jag för tre år sedan när jag gick min första skrivarkurs. Den är skriven i första person och i presens och det ska jag skriva om till tredjeperson och imperfekt. Det var så underbart att fundera hur jag skulle fånga läsaren redan i början av boken och jag kan tala om att mina skrivartankar INTE är idag som de var när denna del skrevs för tre år sedan. Då ville jag vara informera läsaren om ALLT, det vill jag inte nu, nu vill jag fånga läsaren så hon vill veta mer och fortsätter att läsa för att få svar på sina frågor som hon får när hon börjar läsa boken.

Ojså, helt plötsligt blev läsaren en "hon".


Jag önskar er alla en finfin lördag - själv ska den vara studiefri, men inte städfri och när jag fått bort dammet och satt fram påsksakerna ska jag träffa fina vänner, först hos/med syrran och sedan ikväll med en annan underbar vän.


onsdag 13 april 2011

Boken är i tankarna

och det är inte illa det. Jag har precis varit ute på en minirunda med hundarna och då var tankarna i bokens inledning som ska vara klar på fredag.

Det hjälper mig mycket att fundera på den när jag är ute och går, för då löser jag många frågetecken som jag sedan "bara" skriver ner i manuset.

Men nu är det dags att låta tankarna vara i det mångkulturella klassrummet några timmar.




Ha en skön onsdag - njut så mycket ni kan. Jag njuter av mitt underbara te och att vara inne, för det är grått och kallt ute

tisdag 12 april 2011

Fjärde nya syfte i uppsatsen


och nu behöver jag en hel drös med nya böcker som handlar om det mångkulturella klassrummet.

Men, men allt ordnar sig.

Jag ger inte upp än, inte förrän sista veckan tar jag ställning om den är tillräckligt bra för att lämna in för att försvara den.

Jag har en inlämningsuppgift i min skrivarkurs på fredag och det är inledningen i boken. Den skriver jag hellre, men min handledare, som är min lärare i skrivarkursen, tycker jag ska fokusera på uppsatsen, men om jag får välja gör jag inte som hon säger. Men det viktigaste först.

Ha en härlig tisdags kväll - själv ska jag stanna inne och INTE gå ut i regnet

måndag 11 april 2011

Vart tog vecka 14 vägen?



Det kan man undra. Och, var tog helgen vägen och inlägg på denna blogg? Ja, det är en annan fråga. Ny vecka, nya tankar, nya ord på datorn och ny tacksamhet över att jag klarar av att skriva och samtidigt fungera (någorlunda i alla fall) i vardagen. Om jag jämför med ett år sedan när jag skrev förra C-uppsatsen, så är det stor skillnad. En skillnad är nog att efter min Londonresa gillar/orkar laga mat,mer än innan, och att vara med familjen mycket mer än innan. Well, gillar är kanske fel ord, jag har alltid gillat att vara med dem. Jag uppskattar det mer och prioriterar det mer, före uppsatsen på gott och ont

MEN

Det ordnar sig med alltid med allting. Jag är lyckligare än för ett år sedan och det är det viktigaste för mig och min familj. Jag tycker att det är intressant att följa min egen utveckling under de senaste tio åren. Jag är en funderare till 100% och för mig är min hälsas förbättring så underbar att fundera på. :) Detta är vad jag funderar på ibland:

*Hur jag var innan jag blev utbränd
*Hur jag var den första tiden under sjukskrivningen
*Hur jag började ta tag i mitt medberoende
*Hur lycklig jag blev när jag tog tag i mitt matmissbruk
*Hur sinnesron kom när jag tog avstånd från alkoholisten och hans drickande istället för att möjliggöra hans drickande
*Hur jag uppskattar min familjs sällskap och att få vara med dem mycket mer nu än innan Londonresan.

Ja, en summering av vad jag ibland funderar på och gläds över att jag har åstadkommit under de senaste tio åren. Med andra ord - jag har brutit det destruktiva beteende jag hade innan utbrändheten och det gör mig OCH famför allt min familj så lycklig.





Så här gosigt har min älskling det när jag sitter och skriver på uppsatsen i kök/vardagsrum. Jag önskar ibland att jag kunde krypa ner under ett täcke och sova några timmar och slippa bry mig om allt som jag har inplanerat varje dag.Tänk så underbart hundliv mina hundar har. En matte som är hemma varje dag. Om jag åker iväg är det inte många timmar som de är själva.





Maken har köpt en systemkamera och jag lekte lite med den i en paus från uppsatsen och tog lite fina bilder på Gina när hon sov gott i soffan.

Ojojoj, vilket långt och positivt inlägg det blev idag då. Ja, jag har ju en del att ta igen eftersom det inte blev något skrivet i helgen. Jag har tydligen mycket inom mig och det var skönt att börja veckan med ett positivt inlägg som går i tacksamehetens tecken. Det bådar gott för uppsatsskrivandet och bokens inledning, som ska påbörjas i morgon i skrivarkursen.

Jag önskar er alla en fin måndag och att ni kan ta med de underbara känslor ni fick igår när solen sken. Själv ska jag njuta av de positiva tankarna i min skrivarlya där de sista orden ska justeras innan denna del ska skickas in för genomläsning och respons.

Till och med avslutningsorden blev det många av idag - haha ;)

fredag 8 april 2011

Lugnet har infunnit sig

Nu är jag där jag var för ett år sedan. En sak i taget när det gäller uppsatsen. Jag läser och jag skriver. Jag klipper och jag klistrar i dokumentet. Ingen stress, ingen oro. Det som är klart på måndag kl 12, det är klart då. Jag kan inte göra mer åt det.

Jag älskar dessa fantastiska insikter, visst är de underbara? Våga inte säga något annat. ;)

Ha en fortsatt fin fredag - det ska jag ha

Nu ska jag fortsätta att klippa och klistra

i word-dokumentet. Det gick himla bra igår och fast jag upplever det som att jag är långt efter (som jag anser det) så känns det faktiskt riktigt bra just nu. Sex timmars arbete gav resultat igår. Idag fortsätter jag med arbetet och ska vara nöjd med det jag hinner med.

Jag är även stolt över mig själv att jag sätter gränser som gör att jag slipper den inre stressen. Jag har lämnat återbud till en tjej-träff som vi har varannan månad. Den är i morgon och inplanerad sedan två månader tillbaka, men min hjärna och kropp säger nej till att åka iväg i morgonkväll.

MEN

Min kropp klarar inte av mer än uppsatsen och familjen just nu. När jag inte lyssnar på kroppens signaler och jag blir matt, trött och deppad, så tar det mycket längre tid för mig att återhämta mig, än det gör för de som inte varit utbrända. Jag vill inte hamna där igen.

Det är förmodligen svårt för andra, som inte varit där, att förstå. Antingen har man inte varit utbränd och suttit i en stol i månader apatisk (som jag gjorde) eller så har man inte lyssnat på kroppens gränser så man till sist hamnar i det tillståndet. (Och kan då inte förstå gränssättningen jag gör för att kroppen säger åt mig att göra det). Det är inget jag kan göra något åt,hur andra människor anser att jag borde göra/orka, men jag sätter gränserna för mig just nu för jag vill inte trilla ner i mörkret när sommaren kommer och uppsatsen är klar. Men, jag har svårt att släppa taget om vad andra människor tycker om mig. Jag vet att jag inte ska bry mig om det, men det är lättare sagt än gjort. Jag lovade en tjej idag att jag skulle jobba med det idag - att inte bry mig om vad andra tycker.

Ja,ja nog om det. Nu ska hundarna ut på promenad. Jag ska, innan dess, dricka upp teet och hoppa ur morgonrocken, sen efter promenaden blir det uppsatsen. Heja mig, som ni skriver i kommentarerna TACK!!!

Jag önskar er alla en fin fredag och hoppas ni får en mysig dag - själv ska jag göra det som får mig att må bra, nämligen skriva på uppsatsen och sen springa innan jag hamnar i soffan för att fira kväll



torsdag 7 april 2011

Jag skriver på

om det flerspråkliga klassrummet. Och de kunskaper jag får med mig är faktiskt intressanta. Varför elever med ett anant förstaspråk har det så svårt att lära sig engelska. Jag försöker berätta "allt" jag lär mig efter hand till min 15-åring som går på en mångkulturell skola, men intresset är måttligt.

MEN

det bryr inte jag mig om, jag fortsätter att lära mig mer om det

Ha en fortsatt bra torsdag - nu skiner solen hos mig och det passar mig perfekt för efter reprisen av Biggest Looser blir det dagens första hundpromenad.


"Bara" vaken en gång i natt

och det var när den stora hunden behövde sin matte. När det blåser är hon rädd och måste sova hos mig. Men några timmars sömn fick jag och det känns bra. Jag sov på dagen igår och det gjorde mig så gott, men jag var sedan uppe till 12 i natt för att vara säker på att kunna sova.


Trixande och tänkande för att få ihop nattsömnen, men jag ska väl lära mig någon gång.


Studierna gick bara bra igår fast jag var seg innan tuppluren. Jag är fortfarande lång efter i denna del, men jag är nöjd varje timme som jag skriver och gör så gott jag kan. Jag insåg ju för några veckor sedan att den inte behöver vara klar och perfekt, så stressen mildrades lite där, men jag önskar ändå att jag kommit längre. Men jag är stolt över varje ord jag skriver. Och det tänker jag fortsätta att vara.

Ha en fin torsdag - stanna inne om ni kan - OM det blåser hos er, vill säga - Jag tänker bara gå ut när hundarna behöver det.



onsdag 6 april 2011

Jag tröttnar snart

på att vara trött


;)


Just nu börjar jag bli så less på det att jag tror att det påverkar sömnen, så idag ska jag leta upp en bok om mindfulness och se vad den kan hjälpa mig med. Den kanske inte hjälper mig om jag bara lånar den, jag måste nog läsa den oxå.





Men jag blev så otroligt glad igår när jag "hittade" en artikel som just är DEN artikeln som jag behöver i min uppsats. Dagens uppgift blir därför att studera den ingående och sedan försöka få in på det perfekta stället i min forskningsbakgrund. När jag "hittade" den föll en sten från mitt hjärta och jag är glad att jag inte ger upp, utan jag letar och letar efter litteratur som passar in i uppsatsen. Nu har jag (tror jag) en litteratur som jag behöver, nu ska den "bara" in i en fint skriven forskningsbakgrund.

Deadline för denna del är på måndag kl 12 och sen har jag en deadline för bokens början i skrivarkursen som ska in den 15. Den del i boken är skriven i jag-form och nutid, och ska ska skrivas om till tredje-person och dåtid. Jag ser mycket fram emot det och jag längtar tills det är dags.

Jag hoppas ni alla får en fin onsdag - själv ska jag försöka skriva på uppsatsen och njuta inomhus, för ute är det grått och blåsigt


måndag 4 april 2011

Så var det helt plötsligt måndag igen


Helgen är slut och därmed är det nya tag jag måste ta. Skolan, studierna, tangenterna måste tryckas så många gånger som jag bara kan och så kan jag bara hoppas att det är rätt ord jag skriver.

Min utekväll i fredags var helt underbar. Vårt lilla gäng hade så roligt tillsammans och det gjorde att kvällen bara försvann och jag var hemma kl 2,45, somnade 4 och hade såklart en seg lördag efter det. Men glädjen och lycka efter dansen får (nästan) vilken dag som helst att kännas bra.

Denna vecka är det uppsatsen som är i fokus, när denna del är inskickad den 11 april är det boken som ska stå i fokus en vecka i den andra kursen jag läser.

Fokus - disciplin - det är det som gäller nu


Ha en skön måndag alla - själv ska jag göra mitt bästa framför datorn och njuta av det underbara vårväder som äntligen kommit - FÖR ATT STANNA.



fredag 1 april 2011

Finfin insikt = mindre stressad

I går satt jag i nästan sex timmar och jobbade med min uppsats. Innan jag började med det igår var jag stressad för att jag inte skrivit mer än om skolans läroplaner och kursplaner. DÅ kom det en fin tanke:

Det är ju det uppsatsen ska handla om så jag har det jag behöver, det ska bara utvecklas och fixas till. Nu ska jag bara läsa in mig ännu mer på det och få till en fin forskningsbakgrund, men det känns mycket bättre idag. Tänk, vad småsmå jobbiga tankar kan ställa till det för mig. Men nu har jag släppt dem och känner verkligen att jag gör så gott jag kan och det räcker för mig.

Jag ska jobba med den efter detta inlägg och sen ska jag njuta och ha roligt hela kvällen - natten på dansbanan.

Hoppas ni alla får en fin fredag - det får jag när jag svänger de gamla benen, det är jag övergygad om.